Vacature doktersassitente (vervuld)

Voor onze praktijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste gediplomeerde Doktersassistente (uren in overleg, beschikbaar in ieder geval op vrijdag).

Wie zijn wij:
Huisartsenpraktijk Waarland is een grote dorpspraktijk waar 4 huisartsen op wisselende dagen werkzaam zijn. De praktijk is elke werkdag open, het hele jaar door. Wij proberen te zorgen voor laagdrempelige huisartsenzorg, waarbij het streven is de patiënt snel een afspraak te geven bij een van onze artsen.

Wij hebben een leuk en gezellig team van 5 doktersassistenten, die blij zijn dat je komt!

Wie ben jij?
Je bent een gediplomeerd doktersassistente die het leuk vindt om in een dorpspraktijk te werken. De uren zijn nog in overleg, alleen op de vrijdag ben je in ieder geval beschikbaar. Ben je verder flexibel, heb jij goede communicatieve vaardigheden en ben je integer in de omgang met vertrouwelijke gegevens? Zie je jezelf als een teamplayer, maar kan je ook heel goed zelfstandig werken en heb je een proactieve houding? Dan nodigen we je  van harte uit om te solliciteren!

Intresse?

Ben je enthousiast of wil je meer weten over de functie? Stuur dan je  vraag of motivatie inclusief CV naar onze praktijkmanager Kristel Schuit, kschuit@hknhuisartsen.nl.